Irish Basement är ett soloprojekt av Mike Toohey från Washington DC. Här ger artisten oss retrodoftande indie electronica med nya singeln Surfin’ serotonin. Låten bjuder oss på varma synthar och en drömliknande produktion medan artisten sjunger om eskapism för att navigera sig igenom livet under 20-talet.
Resultatet är både elegant och de som uppskattar den där klassiska synthproduktionen från 80-talet kommer definitivt att fastna för Surfin’ serotonin.

Nordiska Favoriter

Låten är första smakprovet från Irish Basements kommande EP som släpps i början av nästa år.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.