Atticus Blue avslutar året på topp när han släpper singeln I Found You tillsammans med flickvännen och artisten Leire. De två musikerna träffades tidigare i år på Londons gator, där de ofta ses lira live. Båda är kända för deras förmåga att lämna publiken mållös och bjuda på lysande gatushower. Med det sagt skapar de helt klart magi i den nysläppta I Found You!

Popmuzik in Dolby Atmos

Beslutet att ge ut en låt ihop fattades efter att de blivit virala på TikTok. Båda musikerna har på var sitt håll släppt musik som bland annat hörts i BBC-introducing, nationell tv och Spotifys spellistor. Men det här är alltså första gången de ger ut något tillsammans. 

Starka refränger är helt klart nyckeln till en bra poplåt och i I Found You har Atticus och Leire hittat en oemotståndlig sådan. Den akustiska gitarren i kombination med artisternas råa och ärliga text om hur de träffades och föll för varandra är den perfekta kärleksförklaringen till den man älskar. Ett budskap som med all sannolikhet många lyssnare kan känna igen sig i. Låten är som en mjuk ömsint kram och avslutas med ett känslomässigt hjärtligt crescendo. Enligt mig har I Found You lika stor potential att bli en världshit som vilken av Ed Sheerans låtar som helst.

Missa absolut inte den här låten som faktiskt även passar perfekt framför den öppna spisen under årets kallare månader och den stundande julen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.