Atticus Blue avslutar året på topp när han släpper singeln I Found You tillsammans med flickvännen och artisten Leire. De två musikerna träffades tidigare i år på Londons gator, där de ofta ses lira live. Båda är kända för deras förmåga att lämna publiken mållös och bjuda på lysande gatushower. Med det sagt skapar de helt klart magi i den nysläppta I Found You!

Beslutet att ge ut en låt ihop fattades efter att de blivit virala på TikTok. Båda musikerna har på var sitt håll släppt musik som bland annat hörts i BBC-introducing, nationell tv och Spotifys spellistor. Men det här är alltså första gången de ger ut något tillsammans. 

Starka refränger är helt klart nyckeln till en bra poplåt och i I Found You har Atticus och Leire hittat en oemotståndlig sådan. Den akustiska gitarren i kombination med artisternas råa och ärliga text om hur de träffades och föll för varandra är den perfekta kärleksförklaringen till den man älskar. Ett budskap som med all sannolikhet många lyssnare kan känna igen sig i. Låten är som en mjuk ömsint kram och avslutas med ett känslomässigt hjärtligt crescendo. Enligt mig har I Found You lika stor potential att bli en världshit som vilken av Ed Sheerans låtar som helst.

Missa absolut inte den här låten som faktiskt även passar perfekt framför den öppna spisen under årets kallare månader och den stundande julen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply