Atticus Blue avslutar året på topp när han släpper singeln I Found You tillsammans med flickvännen och artisten Leire. De två musikerna träffades tidigare i år på Londons gator, där de ofta ses lira live. Båda är kända för deras förmåga att lämna publiken mållös och bjuda på lysande gatushower. Med det sagt skapar de helt klart magi i den nysläppta I Found You!

Popmuzik Podcast

Beslutet att ge ut en låt ihop fattades efter att de blivit virala på TikTok. Båda musikerna har på var sitt håll släppt musik som bland annat hörts i BBC-introducing, nationell tv och Spotifys spellistor. Men det här är alltså första gången de ger ut något tillsammans. 

Starka refränger är helt klart nyckeln till en bra poplåt och i I Found You har Atticus och Leire hittat en oemotståndlig sådan. Den akustiska gitarren i kombination med artisternas råa och ärliga text om hur de träffades och föll för varandra är den perfekta kärleksförklaringen till den man älskar. Ett budskap som med all sannolikhet många lyssnare kan känna igen sig i. Låten är som en mjuk ömsint kram och avslutas med ett känslomässigt hjärtligt crescendo. Enligt mig har I Found You lika stor potential att bli en världshit som vilken av Ed Sheerans låtar som helst.

Missa absolut inte den här låten som faktiskt även passar perfekt framför den öppna spisen under årets kallare månader och den stundande julen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011