Att växa isär från sin första stora kärlek och istället blir ens första heartbreak, sjunger Joe & the Anchor om på den snygga balladen Leaving you now. Det är definitivt stora känslor som förmedlas i ett klassisk, men avskalad balladarrangemang som verkligen träffar rakt in i hjärtat.

Nu är det dags för Joe & the Anchor att släppa den minst lika snygga musikvideon till Leaving you now som har premiär här i bloggen. En videon bandet gjort själva i klassisk DIY-stil, vilket gör allt extra imponerande.

Om videon berättar bandet:

”Vi ville därför fånga samma typ av känsla även i videon och höll konceptet enkelt. Vår sångare, Joakim Rosenlund filmad i en avskalad setting främst i slowmotion för att fånga känslan av hur allt annat går långsamt när man är mitt uppe i en kärlekskris. Vattnet symboliserar det okända som man upplever efter ett uppbrott med någon när framtiden är oviss.
I början av låten nuddar han knappt vattnet men ju längre in i låten man kommer desto mer blöt blir han och i klimaxet av låten överger han “sitt trasiga förhållande”och kastar sig in i det okända.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply