Att växa isär från sin första stora kärlek och istället blir ens första heartbreak, sjunger Joe & the Anchor om på den snygga balladen Leaving you now. Det är definitivt stora känslor som förmedlas i ett klassisk, men avskalad balladarrangemang som verkligen träffar rakt in i hjärtat.

Popmuzik Lover

Nu är det dags för Joe & the Anchor att släppa den minst lika snygga musikvideon till Leaving you now som har premiär här i bloggen. En videon bandet gjort själva i klassisk DIY-stil, vilket gör allt extra imponerande.

Om videon berättar bandet:

”Vi ville därför fånga samma typ av känsla även i videon och höll konceptet enkelt. Vår sångare, Joakim Rosenlund filmad i en avskalad setting främst i slowmotion för att fånga känslan av hur allt annat går långsamt när man är mitt uppe i en kärlekskris. Vattnet symboliserar det okända som man upplever efter ett uppbrott med någon när framtiden är oviss.
I början av låten nuddar han knappt vattnet men ju längre in i låten man kommer desto mer blöt blir han och i klimaxet av låten överger han “sitt trasiga förhållande”och kastar sig in i det okända.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.