Den australiensiska duon Midnight Pool Party ger oss skön disco-house med singeln Truth. Med skönt beat och bra pop-melodi, samt en gnutta vemod, skapar Darren Morilla och John Oliver Dela Cruz ett perfekt inslag på dansgolven runt om världen.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar duon för bloggen:

”Våra tre senaste singlar handlade om att ha kul, festa och sex, men med den här ville de ta en lite annan vinkel för att göra en sårbar banger för ensamma hjärtan på dansgolvet.
Det är en låt om att vara i en situation där kärlek till en annan inte besvaras, utan på ett sätt som handlar om självkärlek och att sätta dig själv först.
Lyriskt tar den dig med på en resa i verserna där du känner dig hjälplös inför refrängen men sedan känner du dig befogad att säga ”här är sanningen, jag kan inte vänta längre på dig.”

Så dansa loss tillsammans med Midnight Pool Party och singeln Truth här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011