Den australiensiska duon Midnight Pool Party ger oss skön disco-house med singeln Truth. Med skönt beat och bra pop-melodi, samt en gnutta vemod, skapar Darren Morilla och John Oliver Dela Cruz ett perfekt inslag på dansgolven runt om världen.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar duon för bloggen:

”Våra tre senaste singlar handlade om att ha kul, festa och sex, men med den här ville de ta en lite annan vinkel för att göra en sårbar banger för ensamma hjärtan på dansgolvet.
Det är en låt om att vara i en situation där kärlek till en annan inte besvaras, utan på ett sätt som handlar om självkärlek och att sätta dig själv först.
Lyriskt tar den dig med på en resa i verserna där du känner dig hjälplös inför refrängen men sedan känner du dig befogad att säga ”här är sanningen, jag kan inte vänta längre på dig.”

Så dansa loss tillsammans med Midnight Pool Party och singeln Truth här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.