Emelie Ingrid är en artist från Jönköping med stor passion för sång och låtskriveri. Hon har skrivit låtar sedan hon var liten, men började satsa mer seriöst på musiken 2010.
Nu är Emelie aktuell med singeln Jag ska älska dig. En kärlekslåt som till en början skrevs som en lugn ballad, men som sedan producerats upp av IA (Cornelia Sander) till en mer dansant poplåt där vemodet från sången blir en snygg kontrast mot det mer drivande arrangemanget. Framförallt blir det en låt som bjuder på stora känslor och tankar om kärlek och relationer.

Dolby Atmos

Om själva låten berättar Emelie för bloggen:

”Låten är också tillägnad min man och beskriver mina känslor blandat med händelser och om en längtan om att för evigt hålla ihop och om vikten av förlåtelse och förståelse i en relation.”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.