Emelie Ingrid är en artist från Jönköping med stor passion för sång och låtskriveri. Hon har skrivit låtar sedan hon var liten, men började satsa mer seriöst på musiken 2010.
Nu är Emelie aktuell med singeln Jag ska älska dig. En kärlekslåt som till en början skrevs som en lugn ballad, men som sedan producerats upp av IA (Cornelia Sander) till en mer dansant poplåt där vemodet från sången blir en snygg kontrast mot det mer drivande arrangemanget. Framförallt blir det en låt som bjuder på stora känslor och tankar om kärlek och relationer.

Popmuzik Podcast

Om själva låten berättar Emelie för bloggen:

”Låten är också tillägnad min man och beskriver mina känslor blandat med händelser och om en längtan om att för evigt hålla ihop och om vikten av förlåtelse och förståelse i en relation.”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011