Emelie Ingrid är en artist från Jönköping med stor passion för sång och låtskriveri. Hon har skrivit låtar sedan hon var liten, men började satsa mer seriöst på musiken 2010.
Nu är Emelie aktuell med singeln Jag ska älska dig. En kärlekslåt som till en början skrevs som en lugn ballad, men som sedan producerats upp av IA (Cornelia Sander) till en mer dansant poplåt där vemodet från sången blir en snygg kontrast mot det mer drivande arrangemanget. Framförallt blir det en låt som bjuder på stora känslor och tankar om kärlek och relationer.

Popmuzik Popcast

Om själva låten berättar Emelie för bloggen:

”Låten är också tillägnad min man och beskriver mina känslor blandat med händelser och om en längtan om att för evigt hålla ihop och om vikten av förlåtelse och förståelse i en relation.”

Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.