Synthpopduon Covered in Snow från Stockholm är tillbaka med singeln Starlings. En låt som handlar om hur vi anpassar oss till samhället på olika sätt, från sociala medier till mingelfester. Även om vi vill gå vår egen väg, så blir allting mycket enklare när vi bara gör som alla andra. Att vara duktiga mönsterelever som står rakt i ledet och bara lyder.

Favoriter Apple Music

Som vi kan förvänta oss av Covered in Snow blir det storslagen synthpop med starka melodier och den där mörka, vemodiga känslan som så ofta löper igenom deras låtar och gör de extra tilltalande.

För den som vill höra med från duon så jobbar de just nu på en fullängdare som ska släppas under nästa år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011