IGÅR är en duo från Malmö som består av Isaac Gylldorf och Carl Wallén.
Senast vi hörde från herrarna var med den fina singeln Skuggorna på väggen som släpptes November i fjol.

Följ på Apple Music

Nya singeln heter Kalejdoskop och är en indiepoplåt med skön dynamik från den mer drömliknande inledningen till hur arrangemanget blir skönt medryckande. En låt de sjunger till en vän som lider av hjärtesorg.

Om singeln berättar Isaac för bloggen:

Kalejdoskop är någon sorts förklaring till att jag finns här för dig, att jag kommer bära dig genom mörkret, bland alla stjärnor och fyrverkerier runt omkring. Idén till den kom till under julen 2021 då jag satt inne i Carls rum och plockade lite på en av hans elbasar tills jag helt plötsligt stötte på det ikoniska riffet. Jag var förtrollad. Det var något alldeles extra med just detta soundet. Detta kunde jag inte låta rinna ut i sanden, tänkte jag och började fila på en sångmelodi.

Det var inte förrän nyår 2022 som jag kom på vad låten skulle handla om men refrängen tog mig ytterligare sju månader att skriva. Vilket gör det till den absolut svåraste och längsta skapande processen jag varit med om.”

IGÅR

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011