Reuben Hester, tidigare känd som China Lane, är en Manchester-baserad electropop-sångare. Att prata om kärlek, förlust, prövningar och livet i storhet är något som präglar artistens texter. Även om nya For the Moment är en sorglig låt, bär den på ett mer kraftfullt budskap. Här talar han om att ta tid för sig själv, leva i nuet och inte förbli i det förflutna eller framtiden. Något som tog artisten själv många år att ta reda på.

”Jag skulle vilja tänka på den här låten som min frigörande hymn. Att bryta kedjorna av all den tunga vikt jag burit på de senaste åren. Jag skulle vilja tro att människor också kan relatera till detta på sitt alldeles egna unika sätt och ta sig an dess historia på vilket sätt de än uppfattas.”

reuben hester

Ursprungligen från Irland, har Reuben nyligen varit med i brittiska Little Mix The Search, precis innan de sista liveshowerna försvann han dock från programmet då tjejerna i Little Mix tyckte att sångaren skulle gå solo. Något Hester nu gjort och släpper ytterligare en ny singel med funkiga rytmer och tydlig elektronisk touch.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply