Reuben Hester, tidigare känd som China Lane, är en Manchester-baserad electropop-sångare. Att prata om kärlek, förlust, prövningar och livet i storhet är något som präglar artistens texter. Även om nya For the Moment är en sorglig låt, bär den på ett mer kraftfullt budskap. Här talar han om att ta tid för sig själv, leva i nuet och inte förbli i det förflutna eller framtiden. Något som tog artisten själv många år att ta reda på.

Favoriter Apple Music

”Jag skulle vilja tänka på den här låten som min frigörande hymn. Att bryta kedjorna av all den tunga vikt jag burit på de senaste åren. Jag skulle vilja tro att människor också kan relatera till detta på sitt alldeles egna unika sätt och ta sig an dess historia på vilket sätt de än uppfattas.”

reuben hester

Ursprungligen från Irland, har Reuben nyligen varit med i brittiska Little Mix The Search, precis innan de sista liveshowerna försvann han dock från programmet då tjejerna i Little Mix tyckte att sångaren skulle gå solo. Något Hester nu gjort och släpper ytterligare en ny singel med funkiga rytmer och tydlig elektronisk touch.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011