Femte singeln från kommande albumet Not Where I Thought I’d Be med Our Violet Room heter Falling och är en dånande indierocklåt om hjärtesorg. Sångaren drar sig till och med så pass långt att han säger att det är en bedrägligt optimistisk låt om smärta och sorg. 

Popmuzik Popcast

”Låten handlade om att prata sig själv igenom slutet av ett förhållande och därigenom kunna gå vidare. I refrängen sjunger jag; Så låt det förflutna vara förbi och gå vidare till de drömmar som du har drömt inuti ditt huvud.”

Matthew Birch

Till organiska instrumentering och bitvis bitterljuv känsla förmedlar ändå Our Violet Room ett hopp om en ljusare framtid. En där han kan gå vidare. Likt allt vi går igenom i livet prövas vi, men det är först när man tagit sig igenom prövningen som insikten av att det gör en starkare kommer. Något Falling exemplifierar. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.