Femte singeln från kommande albumet Not Where I Thought I’d Be med Our Violet Room heter Falling och är en dånande indierocklåt om hjärtesorg. Sångaren drar sig till och med så pass långt att han säger att det är en bedrägligt optimistisk låt om smärta och sorg. 

Följ på Apple Music

”Låten handlade om att prata sig själv igenom slutet av ett förhållande och därigenom kunna gå vidare. I refrängen sjunger jag; Så låt det förflutna vara förbi och gå vidare till de drömmar som du har drömt inuti ditt huvud.”

Matthew Birch

Till organiska instrumentering och bitvis bitterljuv känsla förmedlar ändå Our Violet Room ett hopp om en ljusare framtid. En där han kan gå vidare. Likt allt vi går igenom i livet prövas vi, men det är först när man tagit sig igenom prövningen som insikten av att det gör en starkare kommer. Något Falling exemplifierar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011