Jag tar faktiskt på mig att den här låten gått mig helt omärkt förbi och det är en skam! Men tack vare algoritmerna landade den äntligen i en random play på Apple Music. Med ytterligare ett album på ingång ger Josef Salvat oss den lysande singeln The Drum. 

Följ på Apple Music

Relativt nykär i synth-drivna produktioner får vi ett glansigt, självsäkert och fullkomligt elektriskt spår skrivet efter bortgången av David Bowie. Här sätter artisten ljudbilden för fullängdaren Islands som landar den 18 februari.

The Drum skrevs dagen efter David Bowies död. Hans bortgång ekade både melodiskt och lyriskt. I låten sänder jag en tydlig peak till vissa människor i mitt liv, men främst rannsakar jag mig själv och min egen självbesatthet.”

Josef Salvat

Helt frälst i den här artisten blir det att upptäcka hans låtskatt, jag förelår att ni gör detsamma!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.