Vad skulle hända om man skalade ner Tina Turners låt Simply the best på piano och istället göra den som en ballad? Detta har brittiska Rachel White tagit reda på när hon tolkar den ikoniska låten på sitt alldeles egna sätt. Efter debuten Royalty 2020 har sångarens karriär blomstrat och en helt ny publik har upptäckt hennes musik. För Rachel själv har låten Simply the best betytt mycket och hon vill nu dela med sig av kärleken till sina fans och resten av världen.

Svensk Pop Apple Music

” Jag skulle älska att mina lyssnare tar vilket perspektiv de vill i min musik och hoppas att de vet att de inte är ensamma med hur de känner. Kärlek är fantastiskt men det kan vara svårt. Det viktigaste att ta med sig är att man alltid lär sig något och har tillit till att man fortsätter att växa och gå vidare.”

Rachel White

Ömsint, vackert och rått skildras en megahit på nytt sätt. Jag älskar när poplåtar får nytt liv av att andra begåvade artister sätter sin prägel på dem. Stor applåd till Rachel för denna fina tolkning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011