Vad skulle hända om man skalade ner Tina Turners låt Simply the best på piano och istället göra den som en ballad? Detta har brittiska Rachel White tagit reda på när hon tolkar den ikoniska låten på sitt alldeles egna sätt. Efter debuten Royalty 2020 har sångarens karriär blomstrat och en helt ny publik har upptäckt hennes musik. För Rachel själv har låten Simply the best betytt mycket och hon vill nu dela med sig av kärleken till sina fans och resten av världen.

Favoriter Apple Music

” Jag skulle älska att mina lyssnare tar vilket perspektiv de vill i min musik och hoppas att de vet att de inte är ensamma med hur de känner. Kärlek är fantastiskt men det kan vara svårt. Det viktigaste att ta med sig är att man alltid lär sig något och har tillit till att man fortsätter att växa och gå vidare.”

Rachel White

Ömsint, vackert och rått skildras en megahit på nytt sätt. Jag älskar när poplåtar får nytt liv av att andra begåvade artister sätter sin prägel på dem. Stor applåd till Rachel för denna fina tolkning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.