Producenten LZRD samlade snabbt 150 miljoner streams och spelade på några av världens största festivaler, däribland Lollapalooza. Nu har han redo att dela ännu ett släpp med sina fans. I låten When We Love teamar han ihop sig med Sam Tinnesz och vi får en perfekt hybrid mellan elektronisk dansmusik, pop och rock. Refrängen är euforisk och den knivskarpa synthen i kontrast med de krispiga elgitarrerna under droppet skapar ett kraftfullt intryck. Helt klart en låt som kommer spelas flitigt på fest. 

Följ på Apple Music

Bakom namnet LZRD finner vi Keenan Haan. Under sina sex år av producerande har han hyllats av bland annat Billboard Magazine, The Chicago Tribune och EDM.com. Med engagemang för unik ljuddesign har han skapat sitt unika sound och bland annat samarbetat med The Chainsmokers, Kygo och Tiesto. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.