Med en svävande öppning sätter Parker McKay stämningen för sin nya singel All Of The Things. Här får vi en elektronisk produktion med tydliga pulserande synthar och en grym sånginsats från sångaren. 

Nordiska Favoriter

Singeln markerar artistens andra popsläpp och det första efter att ha varit med på NBC:s The Voice. Låten handlar i korta drag om att ha en så stark förälskelse till någon att du vill göra allt med den. Det goda, det dåliga, det intensiva och det vardagliga helt enkelt alla saker. 

Min favoritrad i låten är ”Wanna wake up in Mykonos, not wearing any clothes”. Den texten talar om önskan att en gång i livet ha överdrivna upplevelser med någon du inte kan få nog av. Det här är ett kärleksbrev till min fästman och det är den perfekta ljudbilden av mig som artist!

Parker McKay

Ni hör låten All Of The Things här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011