Med en svävande öppning sätter Parker McKay stämningen för sin nya singel All Of The Things. Här får vi en elektronisk produktion med tydliga pulserande synthar och en grym sånginsats från sångaren. 

Favoriter Apple Music

Singeln markerar artistens andra popsläpp och det första efter att ha varit med på NBC:s The Voice. Låten handlar i korta drag om att ha en så stark förälskelse till någon att du vill göra allt med den. Det goda, det dåliga, det intensiva och det vardagliga helt enkelt alla saker. 

Min favoritrad i låten är ”Wanna wake up in Mykonos, not wearing any clothes”. Den texten talar om önskan att en gång i livet ha överdrivna upplevelser med någon du inte kan få nog av. Det här är ett kärleksbrev till min fästman och det är den perfekta ljudbilden av mig som artist!

Parker McKay

Ni hör låten All Of The Things här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011