I låten Headphones får vi retropop med skimrande syntar. Singeln markerar den första för året från La Poré (Nick Samson) som lovar en debut-EP våren 2022. Låten ackompanjeras av en psykedelisk musikvideo som samproducerats och inspelats av Matthew Faulkner och Devaughn Taylor från BetaWave Studios.

Själva singeln utforskar musikens kraft, särskilt under låtskrivandet. Mitt i pandemin tillbringade Samson och medproducenten Kanzigg större delen av sin tid med att skapa massa musik och just Headphones är direkt talande till isoleringen många av oss känt. Utlöst av avskildheten som de två låtskrivarna hade på sina hotellrum i LA, försökte killarna fånga tankarna kring vad skrivandet och att lyssna på musik gör med en person.

”Det är en form av healing, ett sätt att dela stora idéer och en uppmaning till acceptans. Det finns toppar och det finns dalar. Oavsett artistens eller publikens avsikt ger processen att lyssna och skapa en tillfällig flykt. Som texten antyder; Jag är inlåst i mina hörlurar. Filtrera bort bruset. det är det enda sättet.

La Poré
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply