I låten Headphones får vi retropop med skimrande syntar. Singeln markerar den första för året från La Poré (Nick Samson) som lovar en debut-EP våren 2022. Låten ackompanjeras av en psykedelisk musikvideo som samproducerats och inspelats av Matthew Faulkner och Devaughn Taylor från BetaWave Studios.

Nordiska Favoriter

Själva singeln utforskar musikens kraft, särskilt under låtskrivandet. Mitt i pandemin tillbringade Samson och medproducenten Kanzigg större delen av sin tid med att skapa massa musik och just Headphones är direkt talande till isoleringen många av oss känt. Utlöst av avskildheten som de två låtskrivarna hade på sina hotellrum i LA, försökte killarna fånga tankarna kring vad skrivandet och att lyssna på musik gör med en person.

”Det är en form av healing, ett sätt att dela stora idéer och en uppmaning till acceptans. Det finns toppar och det finns dalar. Oavsett artistens eller publikens avsikt ger processen att lyssna och skapa en tillfällig flykt. Som texten antyder; Jag är inlåst i mina hörlurar. Filtrera bort bruset. det är det enda sättet.

La Poré
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.