Australiensiska Elaskia sjunger om att sätta sig själv först i nya singeln Better. Genom en edgy poplåt uttrycker artisten vikten av att validera sitt eget självvärde även när andra inte gör det. 

Popmuzik Popcast

”Jag skrev låten under lockdownen här i Australien som varade i cirka 4 månader. Under den tiden kände jag att många av mina vänner inklusive jag själv var riktigt hårda mot sig själva och nästan bara ”nöjde sig” med saker eftersom det kändes som om inget annat bättre fanns där ute. Den här låten är raka motsatsen till det . Den handlar om självvalidering och en påminnelse om att du aldrig ska nöja dig med något som inte känns rätt eller som inte gör dig lycklig.”

Elaskia

I refrängen är låten som allra starkast och blommar ut till synth-driven funkig mid-tempo pop med subtila disco-influenser. 

Elaskia har ett sound som bäst kan jämföras med artisterna hon har öppnat för som Vera Blue, Alpine eller Montaigne. Ny singeln har helt klart potential att tävla om platsen på några av de hetast musiklistorna. Ni hör Better här. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.