Australiensiska Elaskia sjunger om att sätta sig själv först i nya singeln Better. Genom en edgy poplåt uttrycker artisten vikten av att validera sitt eget självvärde även när andra inte gör det. 

”Jag skrev låten under lockdownen här i Australien som varade i cirka 4 månader. Under den tiden kände jag att många av mina vänner inklusive jag själv var riktigt hårda mot sig själva och nästan bara ”nöjde sig” med saker eftersom det kändes som om inget annat bättre fanns där ute. Den här låten är raka motsatsen till det . Den handlar om självvalidering och en påminnelse om att du aldrig ska nöja dig med något som inte känns rätt eller som inte gör dig lycklig.”

Elaskia

I refrängen är låten som allra starkast och blommar ut till synth-driven funkig mid-tempo pop med subtila disco-influenser. 

Elaskia har ett sound som bäst kan jämföras med artisterna hon har öppnat för som Vera Blue, Alpine eller Montaigne. Ny singeln har helt klart potential att tävla om platsen på några av de hetast musiklistorna. Ni hör Better här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.