Australiensiska Elaskia sjunger om att sätta sig själv först i nya singeln Better. Genom en edgy poplåt uttrycker artisten vikten av att validera sitt eget självvärde även när andra inte gör det. 

DOLBY ATMOS

”Jag skrev låten under lockdownen här i Australien som varade i cirka 4 månader. Under den tiden kände jag att många av mina vänner inklusive jag själv var riktigt hårda mot sig själva och nästan bara ”nöjde sig” med saker eftersom det kändes som om inget annat bättre fanns där ute. Den här låten är raka motsatsen till det . Den handlar om självvalidering och en påminnelse om att du aldrig ska nöja dig med något som inte känns rätt eller som inte gör dig lycklig.”

Elaskia

I refrängen är låten som allra starkast och blommar ut till synth-driven funkig mid-tempo pop med subtila disco-influenser. 

Elaskia har ett sound som bäst kan jämföras med artisterna hon har öppnat för som Vera Blue, Alpine eller Montaigne. Ny singeln har helt klart potential att tävla om platsen på några av de hetast musiklistorna. Ni hör Better här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011