Brittiska Dan Sharp ger oss rock-inspirerad pop i låten Chaos Eyes. Här sjunger han om de tidiga stegen av en relation när man varsamt och ömtåliga trevar sig fram. Artisten menar även att just detta skede av ett förhållande rymmer de absolut vackraste stunderna av tillväxt, hopp och förälskelse. 

Nordiska Favoriter

Chaos Eyes inspirerades av ett ögonblick där rädsla och motstånd upplöstes i närvaro av rå och obeskrivlig känsla av skönhet och tacksamhet. Det är en sång om ett ögonblick som förändrar en person.”

Dan Sharp

Organiskt produktion med en arenarock-refräng vävs här samman med Dan Sharps raspiga och sköna röst. Ni hör Chaos Eyes här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011