Artisten WEIRDO är tillbaka i bloggen efter uppmärksammandet av förra släppet TRANSCENDENCE. Nu är han aktuell med sitt icke-genreanpassade mixtape A MIXTAPE FOR HEARTBREAK (2008-2020), en samling på tolv låtar som reflekterar kring förlorad kärlek och att starta på nytt. På bonusutgåvan till albumet får vi låten KALEIDOSCOPE som förenar atmosfärsik sång med elektronisk produktion och avskalat akustiskt piano.

Popmuzik Lover Patreon

Till övervägande del skrivet och producerat av WEIRDO i hans Berlinbaserade inspelningsstudio, består det nysläppta mixtapet av nyare låtar och äldre idéer sammanslagna och formade till en sorglig men ändå upplyftande lyssning. Ingen låt är den andra lik, vilket samtidigt är det unika och nytänkande. Bonusspåret KALEIDOSCOPE hör ni här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011