Nyligen debuterade HEAD BALLET med singeln Real Life nu är de tillbaka med Eraser. Här blandas en hårt hållen elektronisk produktion med akustiska gitarrer och fjäderlätta svävande sång. Låten andas indie ända ut i fingerspetsarna och är en nick till hjältar som New Order och Wolf Alice. Texten har från första stund kommit ur sanning och undersöker smärtan i njutning.

Skicka in din musik

”Låten handlar om att försöka fly dig själv och hitta tröst i det som gör att du kan göra det. Eraser skrevs vid en tidpunkt då vi kände oss ganska låga. Allt kändes som att det föll isär, så vi tittade någon annanstans och till varandra för att distraheras från verkligheten.”

HEAD BALLET

HEAD BALLET består av Kiera Court och Danny Casio. Bandet bildades medan de bodde tillsammans i Manchester under lockdown. Tillsammans har de utvecklade en unik skrivdynamik och experimenterat med ljud knutna till egna personliga erfarenheter. Efter bara en singel har duon sett stöd från BBC Introducing och önskar skapa o-definierade gränser inom indie och ett soundtrack talande till växtvärkarna i ung vuxna. 

Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011