”Jag tror många av oss har en Angelica i vårt liv. Någon vi tappade kontakt med, och som vi undrar hur det gick för. Här är berättelsen om henne.”

Göran Norman tittar tillbaka på en gammal klasskamrat han haft på singeln Angelica. Att undra hur det gick för den där personen som var utsatt under skolåren och hur livet blev för just den personen. Något som jag ändå tror de flesta kan tänka tillbaka till. Hur det gick för den och den personen i klassen som man sedan länge tappat kontakten med.

Göran Norman från Luleå har jobbat med musik i över 35 år – som producent, ljudtekniker och artist. Han är signad av det lokala skivbolaget Radhusförlaget Pop & Visa, där han samarbetar i ett team av låtmakare där även Ulrika Vallgårda och Magnus Hjerpe ingår. I Angelica spelar Magnus Hjerpe akustisk gitarr, Tindra Pantzare körar och Göran Norman spelar alla övriga instrument och har producerat.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply