”Jag tror många av oss har en Angelica i vårt liv. Någon vi tappade kontakt med, och som vi undrar hur det gick för. Här är berättelsen om henne.”

Göran Norman tittar tillbaka på en gammal klasskamrat han haft på singeln Angelica. Att undra hur det gick för den där personen som var utsatt under skolåren och hur livet blev för just den personen. Något som jag ändå tror de flesta kan tänka tillbaka till. Hur det gick för den och den personen i klassen som man sedan länge tappat kontakten med.

Popmuzik in Dolby Atmos

Göran Norman från Luleå har jobbat med musik i över 35 år – som producent, ljudtekniker och artist. Han är signad av det lokala skivbolaget Radhusförlaget Pop & Visa, där han samarbetar i ett team av låtmakare där även Ulrika Vallgårda och Magnus Hjerpe ingår. I Angelica spelar Magnus Hjerpe akustisk gitarr, Tindra Pantzare körar och Göran Norman spelar alla övriga instrument och har producerat.

Du hör resultatet här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.