Funkig pop med en omedelbar hook är vad 17-åriga Linnea Andersson från Blekinge ger oss i Say U Love Me 2. Med en förkärlek till musik och dans sammanför hon båda elementen i denna glittrande poplåt om sin första kärlek. Lika bubblande som förälskelse är, lika energifylld är Linnea i sin leverans. 

Följ på Apple Music

”Min första crush var en kille som jag tyckte var jättesnygg. Vi hade precis börjat högstadiet och gick i samma årskurs. Vi hade gemensamma vänner så jag såg honom ibland i korridoren. Men när jag träffade på honom kunde jag ABSOLUT inte prata! Jag stod tyst som en mus i ett hörn och fick vi ögonkontakt blev jag röd som en tomat i ansiktet!” 

Linnea Andersson

Ni kommer väl ihåg er första kärlek? Om inte så är Linnea här för att påminna er. Igenkänningsfaktorn är hög när artisten talar om oförmågan att prata och frysa till is vid kontakt med den där personen man trånat efter så länge. Den där lilla extra grejen som fick Linnea på fall var guran. 

”Det allra bästa med honom va ju att han spelade gitarr! Han va inte blyg utan vågade prata med alla. Dessutom va han jättesnäll och mysig som människa. När jag till slut vågade prata med honom tog det aldrig slut. Nervöst bubblade säkert 1000 ord ut ur min mun innan jag, efter vad som kändes som en evighet, kunde sansa mig och bete mig normalt! En första crush glömmer man aldrig.” 

Linnea Andersson

Vem är Linnea då? Jo, TV-talangen som vann P4 Nästa med låten Lights On Life och måste ha ett gäng bullar i frysen. När hon 2020 kammade hem vinsten i P4 Nästa hade hon redan hunnit delta i TV-programmet Talang. Men redan som 3-åring visste Linnea att hon ville kombinerar musik och dans och är även en rutinerad tävlingsdansare i disco.

Ungdomlig kärlek står i fokus på Say U Love Me 2. En låt full av energi, sväng och snygga beats ihop med artisten fylliga popsound och tyliga röst-id. Den här låten gillar vi starkt!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.