Alla heter Glenn i Göteborg, men det finns bara en Glenn Udéhn!
Tre år efter albumet Det går åt helvete nu är Glenn tillbaka med singeln Mitt i natten. En låt om tankarna som kommer just mitt i natten. När hjärnspökena är som livligast.
Om singeln berättar artisten:

Favoriter Apple Music

“Mitt i natten handlar om att pendla mellan hybris och dåligt självförtroende, att i ena stunden förvänta sig att kungen ska höra av sig, och i andra stunden har man så dåligt självförtroende att man undrar om något man gör spelar någon som helst roll. I slutändan landar man i en gråzon där ingenting händer för en själv, men man hör om allt som händer för alla andra i efterhand.”

Resultatet är en självreflekterande indiepoplåt med starkt Göteborgs-sound och snygg produktion signerad Tom Larsson. Måste nog säga att det är bland det bättre Glenn släppt, så en stark förstasingel. Mitt i natten blir då första nedslaget från Glenns kommande tredje album som ska släppas nästa år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011