Alla heter Glenn i Göteborg, men det finns bara en Glenn Udéhn!
Tre år efter albumet Det går åt helvete nu är Glenn tillbaka med singeln Mitt i natten. En låt om tankarna som kommer just mitt i natten. När hjärnspökena är som livligast.
Om singeln berättar artisten:

“Mitt i natten handlar om att pendla mellan hybris och dåligt självförtroende, att i ena stunden förvänta sig att kungen ska höra av sig, och i andra stunden har man så dåligt självförtroende att man undrar om något man gör spelar någon som helst roll. I slutändan landar man i en gråzon där ingenting händer för en själv, men man hör om allt som händer för alla andra i efterhand.”

Resultatet är en självreflekterande indiepoplåt med starkt Göteborgs-sound och snygg produktion signerad Tom Larsson. Måste nog säga att det är bland det bättre Glenn släppt, så en stark förstasingel. Mitt i natten blir då första nedslaget från Glenns kommande tredje album som ska släppas nästa år.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.