Alla heter Glenn i Göteborg, men det finns bara en Glenn Udéhn!
Tre år efter albumet Det går åt helvete nu är Glenn tillbaka med singeln Mitt i natten. En låt om tankarna som kommer just mitt i natten. När hjärnspökena är som livligast.
Om singeln berättar artisten:

Favoriter Apple Music

“Mitt i natten handlar om att pendla mellan hybris och dåligt självförtroende, att i ena stunden förvänta sig att kungen ska höra av sig, och i andra stunden har man så dåligt självförtroende att man undrar om något man gör spelar någon som helst roll. I slutändan landar man i en gråzon där ingenting händer för en själv, men man hör om allt som händer för alla andra i efterhand.”

Resultatet är en självreflekterande indiepoplåt med starkt Göteborgs-sound och snygg produktion signerad Tom Larsson. Måste nog säga att det är bland det bättre Glenn släppt, så en stark förstasingel. Mitt i natten blir då första nedslaget från Glenns kommande tredje album som ska släppas nästa år.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.