Holländska/Georgiske artisten Alex Simons transporterar oss till ett dunkelt mörker och neonfylld natt i nya singeln In The Night. Låten kombinerar 80-talets synthar med modern touch och ljudbilden blir maffig och storartad med sina djupa bas och krispiga topp. 

Just stora catchy refränger med mjuka sång och oklanderlig produktion är vad Alex Simons kommit att bli känd för. Släppet markerar även det första genom BB Music och lovar mycket musik framöver. 

”Musik är en energi som bor inom oss alla! Det är en, om inte det enda som förenar oss alla. Musik ger oss möjligheten att glömma, känna, känna, älska och vägleda oss genom en tidslinje som speglar vårt förflutna och framtiden, men fortfarande lever i nuet.”

Alex Simons

Uppvuxen i Moskva, Ryssland, inledde Alex sin musikaliska karriär tidigt för att uppfylla sin barndomsdröm. Han var fast besluten att skapa modern musik med en klassisk touch. Genom att applicera en touch av romantik till RnB och synthpop har Alex skapat sitt helt unik sound. Efter flertalet lyckade släpp står det tydligt att artisten är här för att stanna. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.