Holländska/Georgiske artisten Alex Simons transporterar oss till ett dunkelt mörker och neonfylld natt i nya singeln In The Night. Låten kombinerar 80-talets synthar med modern touch och ljudbilden blir maffig och storartad med sina djupa bas och krispiga topp. 

Följ på Apple Music

Just stora catchy refränger med mjuka sång och oklanderlig produktion är vad Alex Simons kommit att bli känd för. Släppet markerar även det första genom BB Music och lovar mycket musik framöver. 

”Musik är en energi som bor inom oss alla! Det är en, om inte det enda som förenar oss alla. Musik ger oss möjligheten att glömma, känna, känna, älska och vägleda oss genom en tidslinje som speglar vårt förflutna och framtiden, men fortfarande lever i nuet.”

Alex Simons

Uppvuxen i Moskva, Ryssland, inledde Alex sin musikaliska karriär tidigt för att uppfylla sin barndomsdröm. Han var fast besluten att skapa modern musik med en klassisk touch. Genom att applicera en touch av romantik till RnB och synthpop har Alex skapat sitt helt unik sound. Efter flertalet lyckade släpp står det tydligt att artisten är här för att stanna. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.