Artistiskt! Det är det enda ordet jag tänker på när jag ser videon till Bye Benecos nya singel Devl Eyes. Detta sydafrikanska drömpopband imponerar stort med sitt synth-pop-dansspår som både bär på stark melodi och unikt uttryck. Det flirtas vilt med mörkret och när refrängen slår till med sin djupa pulserande synthbas och falsettsång är jag helt såld. 

DOLBY ATMOS

Denna eklektiska drömpop-sensation kommer från Kapstaden i Sydafrika och har gjort avtryck i både underground- och den internationella indiescenen. Nya singeln lyckas sömlöst överbrygga gapet mellan elektroniskt 80-tal och magisk indiepop. Den starkast lysande stjärnan är sångerskan Lenny-Dee Douchas vars suggestiva textförfattande och och fascinerande röst är trollbindande. 

Ni ser tillhörande video här i bloggen, där ni även uppmanas till att inte missa denna tokhyllade indie-akt som med alla säkerhet kommer höras en hel del från i framtiden. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011