Belgiska låtskrivaren, producenten och multiinstrumentalisten Taska Black släpper ny singeln Going Nowhere med Dasha. Låten talar om ett helhjärtat löfte att stanna, även genom de mörka tiderna. Texten matchas med känslomässiga syntar och stora slagverk. 

Favoriter Apple Music

”Ibland faller en låt bara på plats från början. När Dasha, Annie och jag gjorde vår första session tillsammans för att skriva den här låten, kände vi en så stor dynamik och vi förkroppsligade verkligen precis det jag ville säga. Låten handlar om att se till att någon du bryr dig om att du finns där för dem och kommer att finnas där för dem oavsett vad. Både Dasha och Annie är så otroligt duktiga och två av mina favoritpersoner att göra musik med. Jag tenderar att överanalysera allt jag gör, men det här är en av de låtar som helt enkelt inte behövde många förändringar. Det kändes helt rätt att hålla låten till vad den ursprungligen var och lämna magin från vår första session intakt”

Taska Black

Just den här typen av elektronisk alternativ pop med R&B och rock influenser är exakt vad jag lyssnar som mest på, Med det sagt blir Going Nowhere en riktigt stark låt för mig. 

Vem är Taska då? Redan vid 4 års ålder spelade artisten fiol och senare vid 7 piano. Med viss motsträvighet mot just fiolen är idag den klassiska träningen som det gav honom en stadig grund i musikproduktion. Från stora arenor till välkända radiokanaler är Taska Black producenten och artisten på uppgång. Ni hör nya Going Nowhere här. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.