Den svenske producenten Kaiser Snap är tillbaka med ännu en lysande EDM-singel för våra spellistor. Nya singeln heter Until I make it och handlar om att tro på sig själv och helt enkelt Fake it until I make it.

Popmuzik Lover Patreon

Med en skönt medryckande produktion med bra poparrangemang borde detta tilltala fans av bland annat Kygo, Jonas Blue och The Chainsmokers. Att låten är given i din spellista kommer du snabbt att märka när du hör singeln.

Om Until I make it berättar artisten för bloggen:

”Jag försöker ha en ganska hög produktionstakt och skapa i ett flow. Jag behöver alltid en gnista för att komma igång och kan i princip skapa en låt kring vad som helst. Lite som när man spelade i band och någon började klinka något på gitarren. Idag producerar jag mest själv och då behöver jag en ersättare för bandmedlemmarna. I detta fall laddade jag ner ett midipack med tusentals ackordföljder. Jag började direkt med att modifiera den första ackordföljden jag öppnade upp och det blev till slut den här låten. Jag improviserar ofta en sångslinga över låten jag byggt och i detta fall slank ”Fake it until I make it” ur mig av bara farten och sedan byggde jag upp texten kring det.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011