Den svenske producenten Kaiser Snap är tillbaka med ännu en lysande EDM-singel för våra spellistor. Nya singeln heter Until I make it och handlar om att tro på sig själv och helt enkelt Fake it until I make it.

Popmuzik Popcast

Med en skönt medryckande produktion med bra poparrangemang borde detta tilltala fans av bland annat Kygo, Jonas Blue och The Chainsmokers. Att låten är given i din spellista kommer du snabbt att märka när du hör singeln.

Om Until I make it berättar artisten för bloggen:

”Jag försöker ha en ganska hög produktionstakt och skapa i ett flow. Jag behöver alltid en gnista för att komma igång och kan i princip skapa en låt kring vad som helst. Lite som när man spelade i band och någon började klinka något på gitarren. Idag producerar jag mest själv och då behöver jag en ersättare för bandmedlemmarna. I detta fall laddade jag ner ett midipack med tusentals ackordföljder. Jag började direkt med att modifiera den första ackordföljden jag öppnade upp och det blev till slut den här låten. Jag improviserar ofta en sångslinga över låten jag byggt och i detta fall slank ”Fake it until I make it” ur mig av bara farten och sedan byggde jag upp texten kring det.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.