Den svenske producenten Kaiser Snap är tillbaka med ännu en lysande EDM-singel för våra spellistor. Nya singeln heter Until I make it och handlar om att tro på sig själv och helt enkelt Fake it until I make it.

Med en skönt medryckande produktion med bra poparrangemang borde detta tilltala fans av bland annat Kygo, Jonas Blue och The Chainsmokers. Att låten är given i din spellista kommer du snabbt att märka när du hör singeln.

Om Until I make it berättar artisten för bloggen:

”Jag försöker ha en ganska hög produktionstakt och skapa i ett flow. Jag behöver alltid en gnista för att komma igång och kan i princip skapa en låt kring vad som helst. Lite som när man spelade i band och någon började klinka något på gitarren. Idag producerar jag mest själv och då behöver jag en ersättare för bandmedlemmarna. I detta fall laddade jag ner ett midipack med tusentals ackordföljder. Jag började direkt med att modifiera den första ackordföljden jag öppnade upp och det blev till slut den här låten. Jag improviserar ofta en sångslinga över låten jag byggt och i detta fall slank ”Fake it until I make it” ur mig av bara farten och sedan byggde jag upp texten kring det.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.