Jag är hopplöst förtjust i pop-låtar som bär på en soulkänsla och har massa färgade ackord. Precis detta får jag i CSÖKEs nya singel I Think I’m Falling. Låten är som den perfekta avslutningen på en trerätters middag. Lagom söt, salt och krispig! Liksom artisten sjunger i låten tror jag att jag blir kär när jag lyssnar på denna låt.

Apple Music

”Jag skrev det här spåret med Chelsea Warner. Hennes närvaro fick mig att känna mig superlugn att prata lite om hur jag mådde och jag var rädd att jag hade tappat förmågan att skriva låtar. Vi bestämde oss för att skriva en låt om det totalt motsatta av vad jag kände vid den tiden och skriva om den första insikten om att bli kär. Den där första känslan du känner ”Oh shit” och kampen jag kände i min egen erfarenhet av att bli kär och riva ner mina murar och tillåta mig själv att känna saker.”

CSÖKE

För första gången använder CSÖKE ett helt kvinnligt team bakom detta  släppet och det ger vi en stor applåd för. Alldeles för ofta är det manliga producenter bakom en låt.  

I Think I’m Falling sammanför hjärta och själ med en catchy produktion som landar åt funk och alternativ pop. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.