Jag är hopplöst förtjust i pop-låtar som bär på en soulkänsla och har massa färgade ackord. Precis detta får jag i CSÖKEs nya singel I Think I’m Falling. Låten är som den perfekta avslutningen på en trerätters middag. Lagom söt, salt och krispig! Liksom artisten sjunger i låten tror jag att jag blir kär när jag lyssnar på denna låt.

Popmuzik Podcast

”Jag skrev det här spåret med Chelsea Warner. Hennes närvaro fick mig att känna mig superlugn att prata lite om hur jag mådde och jag var rädd att jag hade tappat förmågan att skriva låtar. Vi bestämde oss för att skriva en låt om det totalt motsatta av vad jag kände vid den tiden och skriva om den första insikten om att bli kär. Den där första känslan du känner ”Oh shit” och kampen jag kände i min egen erfarenhet av att bli kär och riva ner mina murar och tillåta mig själv att känna saker.”

CSÖKE

För första gången använder CSÖKE ett helt kvinnligt team bakom detta  släppet och det ger vi en stor applåd för. Alldeles för ofta är det manliga producenter bakom en låt.  

I Think I’m Falling sammanför hjärta och själ med en catchy produktion som landar åt funk och alternativ pop. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011