Nykki manifesterar sitt eget värde genom nya singeln Me Over You

POPMUZIK LOVER 2

”Jag skrev den här låten när lockdown helt plötsligt stoppade min karriär. Me Over You handlar om att påminna mig själv om att jag är allt jag behöver ibland och borde börja välja mig framför alla andra. Produktionsmässigt ville jag ha en delikat start som byggde mot något mer upplyftande. Allteftersom skulle låten blir större och starkare ju längre den fortskred”.

Nykki

Singeln är ett resultat av en serie onlinesessioner mellan Nykki och Salt Ashes teamet The Radiators. Låten bär på tydliga hooks och luftiga beats. I texten gömmer sig en ton av melankoli som utbreder sig allteftersom låten fortskrider. Vilket är ett avsiktligt drag då artisten säger att låten är avsedd som soundtrack till dystra vinterdagar. 

Hyllad av diverse musikmagasin och radiokanaler understryker Nykki det faktum att hon är en låtskrivare som kan skriva relaterbara och ärliga texter omringade av innovativ popmusikproduktioner.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011