Idag släpper den isländska popartisten Ragnar Ægir sin nya singel All This Time. Låten är en ode till dem som har tappat kontakten med sitt kall och påminner oss om att hoppet aldrig är förlorat. Hämtad från hans debut-EP, tar låtens sound inspiration ifrån landsmännen Of Monsters And Mens.

POPMUZIK LOVER 2

”Sången är en försoning med att överge en åtta år lång tvångsmässig dröm och bli mer fokuserad på att hitta lycka och sluta vara så stressad hela tiden. Detta hade faktiskt blivit lite av en identitetskris. Det är smärtsamt att återfinna din identitet när du har varit på en annan väg för länge”.

Ragnar Ægir

Som singer-songwritern har Ragnar Ægirs förmågan att väva samman filmiska stämningar med mainstreampop. Därmed har han kunnat skapa ett eget ID och etablerat sig som ett nytt superlöfte från Island. All This Time är ännu en filmisk popskapelse som präglas av just detta ID och bär på ett hoppfullt budskap och drömska melodier. En stadig rytm och känslig sång utgör grunden i låten som i mina öron är riktigt stark.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011