Idag släpper den isländska popartisten Ragnar Ægir sin nya singel All This Time. Låten är en ode till dem som har tappat kontakten med sitt kall och påminner oss om att hoppet aldrig är förlorat. Hämtad från hans debut-EP, tar låtens sound inspiration ifrån landsmännen Of Monsters And Mens.

Apple Music

”Sången är en försoning med att överge en åtta år lång tvångsmässig dröm och bli mer fokuserad på att hitta lycka och sluta vara så stressad hela tiden. Detta hade faktiskt blivit lite av en identitetskris. Det är smärtsamt att återfinna din identitet när du har varit på en annan väg för länge”.

Ragnar Ægir

Som singer-songwritern har Ragnar Ægirs förmågan att väva samman filmiska stämningar med mainstreampop. Därmed har han kunnat skapa ett eget ID och etablerat sig som ett nytt superlöfte från Island. All This Time är ännu en filmisk popskapelse som präglas av just detta ID och bär på ett hoppfullt budskap och drömska melodier. En stadig rytm och känslig sång utgör grunden i låten som i mina öron är riktigt stark.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.