Idag släpper den isländska popartisten Ragnar Ægir sin nya singel All This Time. Låten är en ode till dem som har tappat kontakten med sitt kall och påminner oss om att hoppet aldrig är förlorat. Hämtad från hans debut-EP, tar låtens sound inspiration ifrån landsmännen Of Monsters And Mens.

Nordiska Favoriter

”Sången är en försoning med att överge en åtta år lång tvångsmässig dröm och bli mer fokuserad på att hitta lycka och sluta vara så stressad hela tiden. Detta hade faktiskt blivit lite av en identitetskris. Det är smärtsamt att återfinna din identitet när du har varit på en annan väg för länge”.

Ragnar Ægir

Som singer-songwritern har Ragnar Ægirs förmågan att väva samman filmiska stämningar med mainstreampop. Därmed har han kunnat skapa ett eget ID och etablerat sig som ett nytt superlöfte från Island. All This Time är ännu en filmisk popskapelse som präglas av just detta ID och bär på ett hoppfullt budskap och drömska melodier. En stadig rytm och känslig sång utgör grunden i låten som i mina öron är riktigt stark.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011