Under året har Nina Bring gett oss den ena magiska singeln efter den andra, så det kommer inte som en förvåning att nya Svår följer samma linje. Känslorna står i fokus när artisten sjunger om att vara sin egen största fiende i situationer där allt känns för bra.

Apple Music Svensk Pop

“Svår handlar om att övertänka en väldigt enkel situation. Det står en person med öppna armar som är redo att göra allt för dig. Allting är superenkelt. Men istället för att bara acceptera och vara lycklig i situationen så börjar du ifrågasätta och övertänka allt så pass mycket att du börjar stöta ifrån dig istället. Du blir svår.”

Nina Bring

Produktionen är atmosfärsik och luftig med snygga synthar och en refräng som klingar ut i euforisk pop när den är som bäst. Extra förtjust är jag i sticket och slutrefräng där litet går till stort och stämmorna är i perfekt harmoni med den råa känslan. Allt som allt en av de bättre svenska släppen i år.

Just nu är Nina förutom nya singeln Svår aktuell med ledmotivet Håll andan till ungdomsserien med samma namn på C more. Under 2022 planeras även en EP alternativt ett album. Vi väntar med spänning och fortsätter spana in Nina Brings framfart på den svenska popscenen.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.