Under året har Nina Bring gett oss den ena magiska singeln efter den andra, så det kommer inte som en förvåning att nya Svår följer samma linje. Känslorna står i fokus när artisten sjunger om att vara sin egen största fiende i situationer där allt känns för bra.

“Svår handlar om att övertänka en väldigt enkel situation. Det står en person med öppna armar som är redo att göra allt för dig. Allting är superenkelt. Men istället för att bara acceptera och vara lycklig i situationen så börjar du ifrågasätta och övertänka allt så pass mycket att du börjar stöta ifrån dig istället. Du blir svår.”

Nina Bring

Produktionen är atmosfärsik och luftig med snygga synthar och en refräng som klingar ut i euforisk pop när den är som bäst. Extra förtjust är jag i sticket och slutrefräng där litet går till stort och stämmorna är i perfekt harmoni med den råa känslan. Allt som allt en av de bättre svenska släppen i år.

Just nu är Nina förutom nya singeln Svår aktuell med ledmotivet Håll andan till ungdomsserien med samma namn på C more. Under 2022 planeras även en EP alternativt ett album. Vi väntar med spänning och fortsätter spana in Nina Brings framfart på den svenska popscenen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.