Under året har Nina Bring gett oss den ena magiska singeln efter den andra, så det kommer inte som en förvåning att nya Svår följer samma linje. Känslorna står i fokus när artisten sjunger om att vara sin egen största fiende i situationer där allt känns för bra.

Skicka in din musik

“Svår handlar om att övertänka en väldigt enkel situation. Det står en person med öppna armar som är redo att göra allt för dig. Allting är superenkelt. Men istället för att bara acceptera och vara lycklig i situationen så börjar du ifrågasätta och övertänka allt så pass mycket att du börjar stöta ifrån dig istället. Du blir svår.”

Nina Bring

Produktionen är atmosfärsik och luftig med snygga synthar och en refräng som klingar ut i euforisk pop när den är som bäst. Extra förtjust är jag i sticket och slutrefräng där litet går till stort och stämmorna är i perfekt harmoni med den råa känslan. Allt som allt en av de bättre svenska släppen i år.

Just nu är Nina förutom nya singeln Svår aktuell med ledmotivet Håll andan till ungdomsserien med samma namn på C more. Under 2022 planeras även en EP alternativt ett album. Vi väntar med spänning och fortsätter spana in Nina Brings framfart på den svenska popscenen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011