Fredagen den 27:e Augusti är det premiär för ungdomsserien Håll Andan som kommer att gå på C More. I serien kan vi följa tre ungdomar och deras kollovänner på en resa genom tonårens osäkerheter, kärleksintriger och oväntade utspel.

Ledmotivet till serien framförs av Nina Bring, som enligt mig är ett av de mest intressanta och starkaste popnamnen i Sveriges just nu.
Håll andan ger oss medryckande pop med sjukt stark refräng som gör att detta känns som en omedelbar hit. Pulsen i låten känns ju perfekt för att användas i just en serie och jag kan tänka mig att de använt beatet lite hör och där i soundtracket. Med både serien och låten Håll andan kan jag garantera att Nina kommer att få den skjuts mot stjärnorna hon så förtjänar.

Håll andan är skriven an sångerskan tillsammans med David Husberg och André Sund.

“Håll andan handlar om starka band som sätts på prov. Om hur man dras åt olika håll men i slutändan ändå alltid kan falla tillbaka mot varandra.”

Nina Bring
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply