Fredagen den 27:e Augusti är det premiär för ungdomsserien Håll Andan som kommer att gå på C More. I serien kan vi följa tre ungdomar och deras kollovänner på en resa genom tonårens osäkerheter, kärleksintriger och oväntade utspel.

Apple Music Svensk Pop

Ledmotivet till serien framförs av Nina Bring, som enligt mig är ett av de mest intressanta och starkaste popnamnen i Sveriges just nu.
Håll andan ger oss medryckande pop med sjukt stark refräng som gör att detta känns som en omedelbar hit. Pulsen i låten känns ju perfekt för att användas i just en serie och jag kan tänka mig att de använt beatet lite hör och där i soundtracket. Med både serien och låten Håll andan kan jag garantera att Nina kommer att få den skjuts mot stjärnorna hon så förtjänar.

Håll andan är skriven an sångerskan tillsammans med David Husberg och André Sund.

“Håll andan handlar om starka band som sätts på prov. Om hur man dras åt olika håll men i slutändan ändå alltid kan falla tillbaka mot varandra.”

Nina Bring
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.