Fredagen den 27:e Augusti är det premiär för ungdomsserien Håll Andan som kommer att gå på C More. I serien kan vi följa tre ungdomar och deras kollovänner på en resa genom tonårens osäkerheter, kärleksintriger och oväntade utspel.

Svensk Pop Apple Music

Ledmotivet till serien framförs av Nina Bring, som enligt mig är ett av de mest intressanta och starkaste popnamnen i Sveriges just nu.
Håll andan ger oss medryckande pop med sjukt stark refräng som gör att detta känns som en omedelbar hit. Pulsen i låten känns ju perfekt för att användas i just en serie och jag kan tänka mig att de använt beatet lite hör och där i soundtracket. Med både serien och låten Håll andan kan jag garantera att Nina kommer att få den skjuts mot stjärnorna hon så förtjänar.

Håll andan är skriven an sångerskan tillsammans med David Husberg och André Sund.

“Håll andan handlar om starka band som sätts på prov. Om hur man dras åt olika håll men i slutändan ändå alltid kan falla tillbaka mot varandra.”

Nina Bring
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011