Bongi Archi visar var soul / R&B skåpet ska stå på debutsingeln Excuse Me. Låten inleds med ett retro-vinylrasp som omedelbart sätter tonnen och ett Samt Smith liknande piano driver därefter låten framåt. Här blandas soul, pop, R&B och gospel till en lysande och maffig låt. 

Apple Music Svensk Pop

”Den här låten kom till medan jag var friend zoned av någon jag var kär i under en lång tid. Det var den längsta tiden i mitt liv. Jag kände mig tvungen att skriva om upplevelsen. Låten är väldigt pianodriven och en väldigt förenklad historia om känslor som inte väter för tungt och är lätt att lyssna på.”

Bongi Archi

Under utvecklingen av singelns sound ändrades den ursprungliga reggae-känslan för att få in Bongis kärlek till piano och akustiska inslag. I mitt tycke var detta helt rätt väg att gå! 

Artisten är sedan tidigare känd för sin sångtalang, men i och med debutsingeln Excuse Me visar artisten även upp sina färdigheter på piano, trummor och bas. En övertygande debut med riktigt stark melodi och sånginsats. Ni hör den här! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.