Bongi Archi visar var soul / R&B skåpet ska stå på debutsingeln Excuse Me. Låten inleds med ett retro-vinylrasp som omedelbart sätter tonnen och ett Samt Smith liknande piano driver därefter låten framåt. Här blandas soul, pop, R&B och gospel till en lysande och maffig låt. 

Följ på Apple Music

”Den här låten kom till medan jag var friend zoned av någon jag var kär i under en lång tid. Det var den längsta tiden i mitt liv. Jag kände mig tvungen att skriva om upplevelsen. Låten är väldigt pianodriven och en väldigt förenklad historia om känslor som inte väter för tungt och är lätt att lyssna på.”

Bongi Archi

Under utvecklingen av singelns sound ändrades den ursprungliga reggae-känslan för att få in Bongis kärlek till piano och akustiska inslag. I mitt tycke var detta helt rätt väg att gå! 

Artisten är sedan tidigare känd för sin sångtalang, men i och med debutsingeln Excuse Me visar artisten även upp sina färdigheter på piano, trummor och bas. En övertygande debut med riktigt stark melodi och sånginsats. Ni hör den här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011