Bongi Archi visar var soul / R&B skåpet ska stå på debutsingeln Excuse Me. Låten inleds med ett retro-vinylrasp som omedelbart sätter tonnen och ett Samt Smith liknande piano driver därefter låten framåt. Här blandas soul, pop, R&B och gospel till en lysande och maffig låt. 

Svensk Pop

”Den här låten kom till medan jag var friend zoned av någon jag var kär i under en lång tid. Det var den längsta tiden i mitt liv. Jag kände mig tvungen att skriva om upplevelsen. Låten är väldigt pianodriven och en väldigt förenklad historia om känslor som inte väter för tungt och är lätt att lyssna på.”

Bongi Archi

Under utvecklingen av singelns sound ändrades den ursprungliga reggae-känslan för att få in Bongis kärlek till piano och akustiska inslag. I mitt tycke var detta helt rätt väg att gå! 

Artisten är sedan tidigare känd för sin sångtalang, men i och med debutsingeln Excuse Me visar artisten även upp sina färdigheter på piano, trummor och bas. En övertygande debut med riktigt stark melodi och sånginsats. Ni hör den här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.