Tredje singeln för 2021 heter Bad for Me och här sjunger artisten Victoria Anthony om att navigera i nya relationer och upptäcka sig själva i den processen. Ung kärlek står i fokus och mer specifikt hur ungdomlig förälskelse kan få dig att fundera på om du har gjort fel val. 

Popmuzik Lover Patreon

”Att skriva Bad for Me var en emotionell karusell och en helt annan upplevelse än andra låtar jag har skrivit. Jag närmar mig låtskrivande på många sätt, men den här låten var som en flodvåg av tankar och känslor som jag bara lade ut skamlöst. Refrängen är ett flöde av mina tankar när jag föll för personen jag skrev om”.

Victoria Anthony

Denna 16-åriga singer/songwritern har uppmärksammats sedan hon började släppa musik 2019. Victoria har nu mera tagit en ledande roll när det gäller låtskrivande, inspelning, varumärkesbyggande och visuell estetik. Relaterat till allt från albumomslag, singelomslag till videos. 

I tillhörande musikvideo ser vi hur artisten konceptualiserar Bad for Me.

”Bad For Me tog en helt annan väg än mina tidigare videor, som var väldigt djärva och färgglada med flera set- och kostymbyten. Att regissera videon med Anna Baker var magiskt. Girl Power! Vi ville ha en väldigt mörk, nästan industriell känsla i det visuella, väldigt lynnigt och känslosamt. Vi var båda väldigt nöjda med hur videon blev. Det var precis vad jag hade tänkt mig.”

Victoria Anthony

Skickligt blandar Victoria Anthony tillbakablickar till popinfluenser från 2000-talet med samtida produktion och sin mäktiga stämma.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011