Tredje singeln för 2021 heter Bad for Me och här sjunger artisten Victoria Anthony om att navigera i nya relationer och upptäcka sig själva i den processen. Ung kärlek står i fokus och mer specifikt hur ungdomlig förälskelse kan få dig att fundera på om du har gjort fel val. 

Popmuzik Popcast

”Att skriva Bad for Me var en emotionell karusell och en helt annan upplevelse än andra låtar jag har skrivit. Jag närmar mig låtskrivande på många sätt, men den här låten var som en flodvåg av tankar och känslor som jag bara lade ut skamlöst. Refrängen är ett flöde av mina tankar när jag föll för personen jag skrev om”.

Victoria Anthony

Denna 16-åriga singer/songwritern har uppmärksammats sedan hon började släppa musik 2019. Victoria har nu mera tagit en ledande roll när det gäller låtskrivande, inspelning, varumärkesbyggande och visuell estetik. Relaterat till allt från albumomslag, singelomslag till videos. 

I tillhörande musikvideo ser vi hur artisten konceptualiserar Bad for Me.

”Bad For Me tog en helt annan väg än mina tidigare videor, som var väldigt djärva och färgglada med flera set- och kostymbyten. Att regissera videon med Anna Baker var magiskt. Girl Power! Vi ville ha en väldigt mörk, nästan industriell känsla i det visuella, väldigt lynnigt och känslosamt. Vi var båda väldigt nöjda med hur videon blev. Det var precis vad jag hade tänkt mig.”

Victoria Anthony

Skickligt blandar Victoria Anthony tillbakablickar till popinfluenser från 2000-talet med samtida produktion och sin mäktiga stämma.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.