När refrängen kickar in med sina fasetter och funkiga syntpop är jag såld. Gruppen Keely Sibilia släppte nyligen sitt debutalbum Death Of A Romantic med fokussingeln Easy. Låten handlar om att finna den rätta och omedelbart känna att det stämmer. Kärlek står i fokus och känslorna fullkomligt spritter om både sång och produktion. 

Dolby Atmos

Deras fullängdsalbum utforskar vad det innebär att växa in i och ut ur kärlek. När du inte längre är en tonåring redo att ta sig dig an världen, utan närmar dig 30 med ärr och berättelser från livet. Genom lekfulla melodier, operamellanspel och rika jazzstämmor tar albumet med lyssnarna på en resa från euforiska toppar till djupa dalar. 

Vilka är Keely Sibilia då? Jo, en elektronisk poptrio baserad i Philadelphia med rötter i LA. Gruppen består av frontkvinnan Keely Sibilia, producenten Robby Webb och keyboardisten Dan Finn. Tillsammans kombinerar de ett brett utbud av influenser och ljud, allt från mörk pop, neojazz och synthwave till ett unikt sound som tänjer på gränserna för vad popmusik är.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.