När refrängen kickar in med sina fasetter och funkiga syntpop är jag såld. Gruppen Keely Sibilia släppte nyligen sitt debutalbum Death Of A Romantic med fokussingeln Easy. Låten handlar om att finna den rätta och omedelbart känna att det stämmer. Kärlek står i fokus och känslorna fullkomligt spritter om både sång och produktion. 

Deras fullängdsalbum utforskar vad det innebär att växa in i och ut ur kärlek. När du inte längre är en tonåring redo att ta sig dig an världen, utan närmar dig 30 med ärr och berättelser från livet. Genom lekfulla melodier, operamellanspel och rika jazzstämmor tar albumet med lyssnarna på en resa från euforiska toppar till djupa dalar. 

Vilka är Keely Sibilia då? Jo, en elektronisk poptrio baserad i Philadelphia med rötter i LA. Gruppen består av frontkvinnan Keely Sibilia, producenten Robby Webb och keyboardisten Dan Finn. Tillsammans kombinerar de ett brett utbud av influenser och ljud, allt från mörk pop, neojazz och synthwave till ett unikt sound som tänjer på gränserna för vad popmusik är.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.