Footless Kicks är resultatet av en rockgitarrist från London som bestämde sig för att ge upp allt och skriva ett singer-songwriter-popalbum med en elektropopvibb. Det är vad vi kallar dedikation och djärva val brukar oftast belönas i slutändan. 

DOLBY ATMOS

På debutsingeln E1 2am sjungs det om platser som definierar oss. I detta specifika fall handlar det om en berusad natt i Shoreditch där artisten passerade förbi favoritställena där han brukade spela och umgås med sitt ex. Något som även påminde om slutet på relationen och de definitiva stunderna när vi stänger ett kapitel.

Promenaden fastande i Footless Kicks huvud och resultatet blev E1 2am. Här blandas organisk instrumentering med tydliga elektroniska inslag och förförande sång. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011