Vänta till refrängen kommer säger jag bara! Det är då magin sker. Artisten Darla Jade släpper Stories On The TV med ett budskap om att relationer kräver arbete och inte ser ut som de porträtteras i tv-program eller filmer. Med sitt signum-sound av klassiska elektropop-ljud introducerar här även Darla en alternativ känsla med tillägg av elektriska gitarrer. Resultatet blir en poplåt som det slår gnistor om. 

Popmuzik Lover Patreon

”Det här var en låt som jag skrev i början av året i lockdown. Jag själv, Imad Salhi och Charlie Oriain träffades över zoom och idén slog oss snabbt. Den här låten känns som slutet på en era från min senaste EP och övergår fint till nästa års släpp. Det kommer definitivt att bli kul att spela live!”

Darla Jade

Något mer pop-rock orienterat är låten Stories On The TV en perfekt crossover mellan ett kommersiellt sound det mer organiskt drivna om etablerat sig på popscenen just nu. Ni hör Darla Jades nya singel här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011