Sahara Beck ger förförande rytmer med dekadens och ett stort mått förnekande i nya Kryptonite. Aldrig har det känts så rätt att göra så fel och det serveras i ett cocktailglas med glittrande pop och glänsande synthar jagad av hårda sanningar och uppriktiga bekännelser. Artisten beskriver nya låten som hennes mest personliga hittills, där texten talar om att springa från verkligheten istället för att brottas med den. 

Apple Music

”Jag har inga pengar men jag spenderar dem, jag fortsätter att röka men jag måste sluta, jag har ingen viljestyrka, jag är inget annat än en feg. Jag insåg att jag gjorde många dåliga saker för att slippa känna och bearbeta det jag gick igenom vid den här tiden. Istället dansade jag alltid, log alltid och försökte få andra att må bra. Jag ville inte ta något på allvar eftersom det innebär jag var tvungen att ta itu med det. Då inser du snart att du blir kär i saker som långsamt dödar dig.”

Sahara Beck

Budskapet som låten rymmer är lätt missat efter en första lyssning då produktionen låter glad, levande och rolig. Men det har alltid varit Saharas gåva att snurra sorg till lycka och svaghet till förundran.

Kryptonite kommer från hennes internationella samarbete med Purple Disco Machine. Sahara var bland annat med och skrev på Can’t Get Enough det första spåret från den mycket hyllade andra LP:n Exotica, som inkluderar den massiva Sophie & The Giants-hiten Hypnotized tillsammans med andra hitsinglar. Dans loss till denna smått knasiga men så härliga låt här! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.