Holly Maddison är en 25-årig singer och songwritern som ger ut musik helt independent. Baserad i Brisbane Australien har artisten skapat sitt sound med co-producenterna Jackson Barclay och William Chillingworth. Holly har en förkärlek för att skapa oförglömliga melodier och hämtar inspiration från popgeniet LANY, Vera Blue och Maisie Peters. Med nya singeln Tattoo debuterar hon som artist.

Favoriter Apple Music

Låten tar med lyssnarna på en resa genom hjärtesorg och utmanar tanken att de som skadar oss inte är värt att förlåta. Melodispråket är tydligt och beatsen behagliga men ändå distinkta. Tillsammans med subtil rytm från hi-hats och precis tillräckligt med elgitarr förs tankarna till lite poprock. I låten ges vi tillräckligt med utrymme att begrunda, samtidigt som produktionen ger refrängen den uppmärksamhet den förtjänar. Med all säkerhet kommer Tattoo få lyssnarna att känna sig lättare och något mer befriade. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011