80-talet står i fokus när Amerikanska ZØYA ger oss Let Me Go. Här får vi en hymn till alla som vill bli fria från ett trasigt förhållande. 

Dolby Atmos

”Att släppa taget är inte så enkelt. Ibland kommer känslor tillbaka från en eller båda parter och du känner att personen inte släpper dig helt. Det är som att du fastnat i ett konstant de ja vu. Den här låten kan därför också vara en sista påminnelse till någon som behöver släpp taget helt och gå vidare.”

ZØYA

Krispiga och stora synthar ger upphov till en storartad refräng som hämtar inspiration från elektronisk dansmusik. Sammantaget gör alla element att jag verkligen känner frustrationen som ZØYA vill förmedla. Löjligt förtjust är jag i partiet vid 2:58 där det enbart är clap och den ylande synthen får träda fram.

Tittar vi på artistens bakgrund är hon helt oberoende skivbolag och sin egen låtskrivare, producent och musiker. Baserad i Los Angeles, Kalifornien är ZØYAs raspiga, rena och känslomässiga sång tillsammans med hennes unika närvaro det som gjort att folk fått upp ögonen för henne. Den största delen av texterna handlar om kamper som ZØYA gått igenom i sitt liv, särskilt under tonåren. Hennes låtar är för dem som behöver uppmuntran och positivitet. Tidigare i livet har artisten upplevt misshandel vilket givit upphov till en själ som andas inre eld och stor kraft. ZØYA är av uppfattningen att musik läker och hon vill nå ut till de människor som kämpar med samma problem som hon gjort och ​​förstå att de inte är ensamma i världen. Det finns alltid ett hopp, en ny början, och på så sätt kommer såren läka snabbare.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.