Subtila snares och mystiskt piano inleder Lullaby. Med skir stämma och en melodi som påminner om vaggvisa infinner sig ett otroligt lugn när RVBY MY DEAR framför texten i Lullaby. Produktionen är experimentell och bitvis komplex men ändå lyckas sångerskan ge oss en unik och rogivande lyssningsupplevelse.

Favoriter Apple Music

Tagen från artistens självbetitlade EP var den aktuella låten sist att bli klar. Därav menar sångerskan på att den inte heller passar helt in samlingen på grund av dess kontrast. Syftet spåret fyller på EP:n är dock en introduktion till nästa kapitel. Med maffiga stråkar, bombastiska trummor och ljud inspelade i en kyrka i Italien är detta en ljudbild som speglar artistens musikaliska inspirationskällor.

Jag känner att det här är min första låt som jag har släppt som verkligen fångar de ljudreferenser som jag har påverkats av under hela projektets gång. När Andrew och jag var i studion sa jag hela tiden att det kändes som att en utomjording gjorde låten, och vi kunde inte bestämma oss om det var bra eller dåligt, men nu tror jag att det är min favoritlåt vi någonsin har gjort.

RVBY MY DEAR

Önskan och målsättningen med den nysläppta låtsamlingen är att lugna lyssnaren.

”Oavsett om det är en viss melodi eller ackordförlopp som jag älskar, känns det som att jag är hemma. Det behöver inte nödvändigtvis vara en feel-good-låt, men det är något med den som känns som en varm filt. Jag hoppas att min musik ger ifrån sig samma känsla.”

RVBY MY DEAR

Följ RVBY MY DEAR på sociala medier.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.