Subtila snares och mystiskt piano inleder Lullaby. Med skir stämma och en melodi som påminner om vaggvisa infinner sig ett otroligt lugn när RVBY MY DEAR framför texten i Lullaby. Produktionen är experimentell och bitvis komplex men ändå lyckas sångerskan ge oss en unik och rogivande lyssningsupplevelse.

Skicka in din musik

Tagen från artistens självbetitlade EP var den aktuella låten sist att bli klar. Därav menar sångerskan på att den inte heller passar helt in samlingen på grund av dess kontrast. Syftet spåret fyller på EP:n är dock en introduktion till nästa kapitel. Med maffiga stråkar, bombastiska trummor och ljud inspelade i en kyrka i Italien är detta en ljudbild som speglar artistens musikaliska inspirationskällor.

Jag känner att det här är min första låt som jag har släppt som verkligen fångar de ljudreferenser som jag har påverkats av under hela projektets gång. När Andrew och jag var i studion sa jag hela tiden att det kändes som att en utomjording gjorde låten, och vi kunde inte bestämma oss om det var bra eller dåligt, men nu tror jag att det är min favoritlåt vi någonsin har gjort.

RVBY MY DEAR

Önskan och målsättningen med den nysläppta låtsamlingen är att lugna lyssnaren.

”Oavsett om det är en viss melodi eller ackordförlopp som jag älskar, känns det som att jag är hemma. Det behöver inte nödvändigtvis vara en feel-good-låt, men det är något med den som känns som en varm filt. Jag hoppas att min musik ger ifrån sig samma känsla.”

RVBY MY DEAR

Följ RVBY MY DEAR på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011