På nya singeln Your hell sjunger den Stockholmsbaserade sångerskan Leen om att växa upp som kvinna i Syrien som hon fick lämna när hon var 18 år. Samtidigt är det en frustrerande låt över hur kvinnor behandlas i en mansdominerad värld.

DOLBY ATMOS

”Kvinnor som utnyttjas, behandlas på ett fruktansvärt sätt, deras rättigheter tas från dem, ibland till och med dödas! Trots allt de offrade för dem de älskar.”

Leen

Här bjuder sångerskan på en imponerande låt med mörk, dramatisk alt-popproduktion som byggs på för varje vers, och som bjuder på stark melodi och budskap.

”I verserna går jag igenom de första stadierna av chock tills jag når stadiet av ilska, acceptans och hämnd.”

Your hell är första låten som Leen skrivit själv och till sin hjälp med produktionen har hon vänt sig till Olivia Lundberg och Jonathan Thorpenberg.
Vid sidan av sångkarriären är Leen skådespelerska på Arabiska Teatern, så det är definitivt en artist med många strängar på sin lyra och ett intressant namn att hålla ögonen på skulle jag säga.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011