På nya singeln Your hell sjunger den Stockholmsbaserade sångerskan Leen om att växa upp som kvinna i Syrien som hon fick lämna när hon var 18 år. Samtidigt är det en frustrerande låt över hur kvinnor behandlas i en mansdominerad värld.

Nordiska Favoriter

”Kvinnor som utnyttjas, behandlas på ett fruktansvärt sätt, deras rättigheter tas från dem, ibland till och med dödas! Trots allt de offrade för dem de älskar.”

Leen

Här bjuder sångerskan på en imponerande låt med mörk, dramatisk alt-popproduktion som byggs på för varje vers, och som bjuder på stark melodi och budskap.

”I verserna går jag igenom de första stadierna av chock tills jag når stadiet av ilska, acceptans och hämnd.”

Your hell är första låten som Leen skrivit själv och till sin hjälp med produktionen har hon vänt sig till Olivia Lundberg och Jonathan Thorpenberg.
Vid sidan av sångkarriären är Leen skådespelerska på Arabiska Teatern, så det är definitivt en artist med många strängar på sin lyra och ett intressant namn att hålla ögonen på skulle jag säga.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.