På nya singeln Your hell sjunger den Stockholmsbaserade sångerskan Leen om att växa upp som kvinna i Syrien som hon fick lämna när hon var 18 år. Samtidigt är det en frustrerande låt över hur kvinnor behandlas i en mansdominerad värld.

”Kvinnor som utnyttjas, behandlas på ett fruktansvärt sätt, deras rättigheter tas från dem, ibland till och med dödas! Trots allt de offrade för dem de älskar.”

Leen

Här bjuder sångerskan på en imponerande låt med mörk, dramatisk alt-popproduktion som byggs på för varje vers, och som bjuder på stark melodi och budskap.

”I verserna går jag igenom de första stadierna av chock tills jag når stadiet av ilska, acceptans och hämnd.”

Your hell är första låten som Leen skrivit själv och till sin hjälp med produktionen har hon vänt sig till Olivia Lundberg och Jonathan Thorpenberg.
Vid sidan av sångkarriären är Leen skådespelerska på Arabiska Teatern, så det är definitivt en artist med många strängar på sin lyra och ett intressant namn att hålla ögonen på skulle jag säga.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.