Då var det dags för en premiär här i bloggen.
Dena gång är det Elle-Kari som släpper singeln Vi kommer dö med tillhörande musikvideo som du kan se här nedan.

DOLBY ATMOS

Men först en snabb recap. Elle-Kari, eller Ellekari Sander som hon heter, var en av grundarna till gruppen The Tiny som släppte tre album under 00-talet. Efter det hade hon bandet The Other Woman.
Nu står hon på egna ben som soloartisten Elle-Kari och ur en livskris föddes nya singeln Vi kommer dö. En skilsmässolåt efter att sångerskan kommit fram till att hon inte kan må bra i en nära kärleksrelation.

Om låten och videon berättar Elle-Kari för bloggen.

”Den här låten och Vi kommer dö är på sätt och vis en pånyttfödelse för mig. En skilsmässa , en livskris som förändrat mitt liv drastiskt, att döda en relation – en del av sig själ, för att kunna leva. Sorgen. Glädjen.

Videon är precis som låten – ett slumpartart och för mig klockrent samarbete. Regissören Kalle Carmback fick helt fria händer att göra videon med sitt team, och han läser mig som en öppen bok och fattade låten till 100%. Det enda jag sa är att jag vill dansa, för det är kanske det bästa jag vet efter att sjunga. Jag tycker själv att videon är fantastisk! Plus att jag känner igen mig i den.
-Jantelagen kan dra en gammal filt över sig, haha!”

Du kan se resultatet här nedan:

Nu i november är Elle-Kari support till Ane Brun:

14 november – Uppsala Konsert & Kongress
18 november – Västerås Konserthus
19 november – Örebro Konserthus
21 november – Malmö Live
22 november – Stockholm, Cirkus

Samt att hon har ett eget gig på Musikaliska i Stockholm den 5 december.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011