Då var det dags för en premiär här i bloggen.
Dena gång är det Elle-Kari som släpper singeln Vi kommer dö med tillhörande musikvideo som du kan se här nedan.

Popmuzik Popcast

Men först en snabb recap. Elle-Kari, eller Ellekari Sander som hon heter, var en av grundarna till gruppen The Tiny som släppte tre album under 00-talet. Efter det hade hon bandet The Other Woman.
Nu står hon på egna ben som soloartisten Elle-Kari och ur en livskris föddes nya singeln Vi kommer dö. En skilsmässolåt efter att sångerskan kommit fram till att hon inte kan må bra i en nära kärleksrelation.

Om låten och videon berättar Elle-Kari för bloggen.

”Den här låten och Vi kommer dö är på sätt och vis en pånyttfödelse för mig. En skilsmässa , en livskris som förändrat mitt liv drastiskt, att döda en relation – en del av sig själ, för att kunna leva. Sorgen. Glädjen.

Videon är precis som låten – ett slumpartart och för mig klockrent samarbete. Regissören Kalle Carmback fick helt fria händer att göra videon med sitt team, och han läser mig som en öppen bok och fattade låten till 100%. Det enda jag sa är att jag vill dansa, för det är kanske det bästa jag vet efter att sjunga. Jag tycker själv att videon är fantastisk! Plus att jag känner igen mig i den.
-Jantelagen kan dra en gammal filt över sig, haha!”

Du kan se resultatet här nedan:

Nu i november är Elle-Kari support till Ane Brun:

14 november – Uppsala Konsert & Kongress
18 november – Västerås Konserthus
19 november – Örebro Konserthus
21 november – Malmö Live
22 november – Stockholm, Cirkus

Samt att hon har ett eget gig på Musikaliska i Stockholm den 5 december.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.