Ingen jul utan massa ny julmusik. Personligen är jag väldigt svag för julmusik och jag plöjer gärna mycket av den varan inför julen, pga nörd. Men trevligast är ändå nya julpoplåtar, som här, när Francesca e Luigi önskar oss synthig jul med singeln Christmas love (And the snow’s so white).

DOLBY ATMOS

Med en Bananarama-liknande känsla över både sången och produktionen så föll ju detta helt rätt i min smak skulle jag säga. Retrodoftande julpop med en stor dos av det Göteborgska vemodet över sig som vi får tillsammans med Francesca e Luigi.
Så häng upp discokulan i granen och dansa in julen tillsammans med Francesca e Luigi.

Nu har även musikvideon släppts till Christmas love (And the snow’s so white). I videon framstår Jessica Brannefors som en klassisk klippdocka från barnberättelser, samtidigt som snön yr runt henne. Väldigt snyggt och effektfullt i just en julvideo måste jag säga.
Bakom videon hittar vi andra delen av duon, Martin Permer.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011