Ingen jul utan en spellista med jullåtar.
Här har ni en som kommer att hålla ända fram till jul. Ja, kanske till och med in på nästa år.
Här hittar du klassiker, blandade med nya jullåtar och nytolkningar av de mest älskade jullåtarna. Det blir med andra ord en härlig julblandning med olika artister som förgyller tiden fram till jul med riktigt bra jullåtar. Spellistan som skapar den perfekta julstämningen för dig, din familj och vänner. 
Häll upp lite glögg och börja slåss om de goda bitarna i Aladdin-asken tillsammans med denna spellista i bakgrunden.

Skicka in din musik

För dig som gillar bra ljudkvalité så kan du höra låtarna i Lossless Apple Music. Plus att många av låtarna är mixade i Dolby Atmos, vilket gör att du hör musiken i rumsligt ljud. På Apple Music har de även musikvideor till många av singlarna. Slutligen får ju upphovspersonerna bättre betalt för varje stream, vilket också är en bra sak för den som faktiskt älskar musik och vill stötta artisterna lite mer.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011