James Vasseur är 28 år gammal och är uppväxt i Stockholm, men just nu är Nordmaling strax utanför Umeå hans hem. James har bland annat arbetat som skådespelare och var med i filmen Kall från 2017. Nu ligger fokus på musiken och här debuterar James under artistnamnet Vassör med singeln Bokstavsbarn. En medryckande poplåt med lekfullt arrangemang där sångaren sjunger om sin ADD som han blivit diagnostiserad med i vuxen ålder. Så det blir lite som en låt för alla de som får bitarna att falla på plats om varför man är som man är när man vuxit upp och köpmat sig igenom barn- och tonåren.

POPMUZIK LOVER 2

På sin Facebook-sida skriver Vassör om låten:

Bokstavsbarn är en låt som för mig är väldigt personlig då jag själv precis gått igenom en lång utredningsprocess och äntligen fått svar på varför jag hela min uppväxt känt mig missförstådd, annorlunda och haft andra svårigheter i livet. Även om låten har en väldigt glad melodi och poppigt sound så har texten ett djup och en innerlighet som jag tror många känner igen sig i. Oavsett vilken bokstavskombination man har eller inte har så är man aldrig ensam och att den enda som begränsar än är än själv.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011