James Vasseur är 28 år gammal och är uppväxt i Stockholm, men just nu är Nordmaling strax utanför Umeå hans hem. James har bland annat arbetat som skådespelare och var med i filmen Kall från 2017. Nu ligger fokus på musiken och här debuterar James under artistnamnet Vassör med singeln Bokstavsbarn. En medryckande poplåt med lekfullt arrangemang där sångaren sjunger om sin ADD som han blivit diagnostiserad med i vuxen ålder. Så det blir lite som en låt för alla de som får bitarna att falla på plats om varför man är som man är när man vuxit upp och köpmat sig igenom barn- och tonåren.

Nordiska Favoriter

På sin Facebook-sida skriver Vassör om låten:

Bokstavsbarn är en låt som för mig är väldigt personlig då jag själv precis gått igenom en lång utredningsprocess och äntligen fått svar på varför jag hela min uppväxt känt mig missförstådd, annorlunda och haft andra svårigheter i livet. Även om låten har en väldigt glad melodi och poppigt sound så har texten ett djup och en innerlighet som jag tror många känner igen sig i. Oavsett vilken bokstavskombination man har eller inte har så är man aldrig ensam och att den enda som begränsar än är än själv.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.