James Vasseur är 28 år gammal och är uppväxt i Stockholm, men just nu är Nordmaling strax utanför Umeå hans hem. James har bland annat arbetat som skådespelare och var med i filmen Kall från 2017. Nu ligger fokus på musiken och här debuterar James under artistnamnet Vassör med singeln Bokstavsbarn. En medryckande poplåt med lekfullt arrangemang där sångaren sjunger om sin ADD som han blivit diagnostiserad med i vuxen ålder. Så det blir lite som en låt för alla de som får bitarna att falla på plats om varför man är som man är när man vuxit upp och köpmat sig igenom barn- och tonåren.

På sin Facebook-sida skriver Vassör om låten:

Bokstavsbarn är en låt som för mig är väldigt personlig då jag själv precis gått igenom en lång utredningsprocess och äntligen fått svar på varför jag hela min uppväxt känt mig missförstådd, annorlunda och haft andra svårigheter i livet. Även om låten har en väldigt glad melodi och poppigt sound så har texten ett djup och en innerlighet som jag tror många känner igen sig i. Oavsett vilken bokstavskombination man har eller inte har så är man aldrig ensam och att den enda som begränsar än är än själv.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.