I fredags släppte Felicia Takman nya albumet Alla gör slut där vi bland annat finner fokusspåret Rulla eftertexten. Till skillnad från många andra som går på bio i väntan på att filmen ska börja vill Takman istället att eftertexten ska börja rulla omedelbart. Vilket såklart är en metafor för att en kärleksrelation ska ta slut. Men en filmisk och riktigt smart sådan. 

Popmuzik Lover Patreon

Redan stort imponerad av denna popstjärna har Takman på debutplattan satt samman en riktigt klyftigt uppbyggd platta, där det står tydligt att vi ständigt befinner oss i tillståndet av att göra slut. Med en uppenbar poptalang av rang ska bli riktigt kul att se var hon tar vägen nu när scenerna öppnar igen. 

Det smäller alltså på rejält med stora pop-dängor på Felicia Takmans platta som ibland för tankarna till låtarna hos Maggio. Med det sagt kan nog den här fullängdaren hjälpa många att gå igenom tuffa uppbrott och komma ut starkare på andra sidan. Ni hör albumet och singeln Rulla eftertexten här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011