Efter att ha frontat Pretty Princess mellan 2009 och 2015 solodebuterade Disa Engström för tre år sedan under artistnamnet DISA. Själv inspireras artisten av bland annat The Sounds och Gyllene Tider, vilket blir än mer tydligt på nya singeln Billy. En låt som är inspirerad av karaktären Johnny i filmen Känn ingen sorg samt av Gyllene Tider-låten som heter just Billy.

Skicka in din musik

”Jag har alltid velat skriva en låt med discotrummor. Det var så Billy blev till,” berättar sångrskan för bloggen. Och visst är det det en skön puls och driv i nya singeln. Det är euforisk pop som är lite som en kombination av Hellström och Gyllene Tider, framförd av en kvinna.
Låten är tagen från sångerskans debutalbum som släpps i Mars nästa år och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011