Efter att ha frontat Pretty Princess mellan 2009 och 2015 solodebuterade Disa Engström för tre år sedan under artistnamnet DISA. Själv inspireras artisten av bland annat The Sounds och Gyllene Tider, vilket blir än mer tydligt på nya singeln Billy. En låt som är inspirerad av karaktären Johnny i filmen Känn ingen sorg samt av Gyllene Tider-låten som heter just Billy.

Nordiska Favoriter

”Jag har alltid velat skriva en låt med discotrummor. Det var så Billy blev till,” berättar sångrskan för bloggen. Och visst är det det en skön puls och driv i nya singeln. Det är euforisk pop som är lite som en kombination av Hellström och Gyllene Tider, framförd av en kvinna.
Låten är tagen från sångerskans debutalbum som släpps i Mars nästa år och du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.