I mitten på november kan Stockholm för två kvällar i rad uppleva uppleva Miriam Bryants egna kortfilmen P.S Jag Hatar Dig live på Rigoletto. Dessa kommer även att live-sändas på Filmstadens biografer över hela landet. Därefter landar äntligen Miriam Bryants efterlängtade album P.S Jag Hatar Dig den 19e november.

”Hej på er där ute, nu så!!! Nu har vi äntligen ordnat så att alla som vill vara med på min releasefest. Se filmen och se oss framföra albumet live för första gången på närmsta biograf. KOM Å KÖSS MAJ!!! Alla ska med!!!! Hoppas vi ses!”

Miriam Bryant

Tagen från det aktuella albumet kommer idag singeln Lonely In A Crowd som är skriven tillsammans med ingen mindre än Joakim Berg. Ett samarbete som verkar varit en dröm för Miriam som på Instagram skriver: 

”Jag kissar seriöst på mej att ni ska få höra den här nu!!! den satt långt inne kan jag säga. och till er som har saknat Jocke Bergs röst, varsågoda” 

Det känns som de båda här hittar en medelväg mellan det organiska och mer pop-iga. Miriams röst är som vanligt magisk och Bergs låtskrivartalang lyser starkt igenom. 

Videon till Lonely In A Crowd är inspelad på Liseberg med en Bryant som cirkusdirektör.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.