I nya låten Hope You’re Well tar Madisyn Gifford ett mer R&B soul-inspirerat grepp och med mjuk stämma sjunger hon innerligt om ett att ta sig ur en dålig relation. Enligt artisten är detta en av de mest personliga låtarna hon har skrivit hittills och ackompanjeras av en snyggt regisserad lyrisk video. 

Popmuzik Lover

”Hope You’re Well är en låt som jag skrev förra året i en tid då jag äntligen hade kommit till en plats för acceptans efter ett riktigt hårt uppbrott. Låten handlar om den friheten som kommer av att önska någon väl istället för att måla ut dem som skurken samtidigt som du accepterar dina egna felaktiga handlingar i förhållandet. Det här är en av de ärligaste låtarna jag någonsin skrivit i mitt liv och jag är så stolt av den. Den är fylld med verkliga ögonblicksbilder av mitt liv, för mig känns det som ett öppet brev eller en dagboksanteckning. Jag hoppas att folk som lyssnar på den kommer att se sig själva genom mina ord och tycker att berättelsen är lika givande som jag gör.” 

Madisyn Gifford

Madisyn har snabbt anslutit sig till den nya generationen av kanadensiska artister som blir uppmärksammade på popscenen och har redan samlat på sig över 280 000 Spotify-lyssningar. Med mer musik på ingång kan vi förvänta oss att får höra en he del från artisten framöver. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.