I nya låten Hope You’re Well tar Madisyn Gifford ett mer R&B soul-inspirerat grepp och med mjuk stämma sjunger hon innerligt om ett att ta sig ur en dålig relation. Enligt artisten är detta en av de mest personliga låtarna hon har skrivit hittills och ackompanjeras av en snyggt regisserad lyrisk video. 

Apple Music

”Hope You’re Well är en låt som jag skrev förra året i en tid då jag äntligen hade kommit till en plats för acceptans efter ett riktigt hårt uppbrott. Låten handlar om den friheten som kommer av att önska någon väl istället för att måla ut dem som skurken samtidigt som du accepterar dina egna felaktiga handlingar i förhållandet. Det här är en av de ärligaste låtarna jag någonsin skrivit i mitt liv och jag är så stolt av den. Den är fylld med verkliga ögonblicksbilder av mitt liv, för mig känns det som ett öppet brev eller en dagboksanteckning. Jag hoppas att folk som lyssnar på den kommer att se sig själva genom mina ord och tycker att berättelsen är lika givande som jag gör.” 

Madisyn Gifford

Madisyn har snabbt anslutit sig till den nya generationen av kanadensiska artister som blir uppmärksammade på popscenen och har redan samlat på sig över 280 000 Spotify-lyssningar. Med mer musik på ingång kan vi förvänta oss att får höra en he del från artisten framöver. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.