Again Again talar om självförstörelse, ångest och konsten att förlora vänner. Men ändå lyckas Sea Girls skapa en euforisk popbanger som flyger skyhögt och stegrar konstant till sista refräng.

Nordiska Favoriter

Som Popmuzik tidigare skrivit kommer nästa år det efterlängtade albumet Homesick, men i skrivande stund befinner sig bandet på en utsåld turné som täcker in stora delar av England. Vad passar då bättre än att lägga till ytterligare en låt på set-list och överraska alla fans med upptempo och vild dans. 

Again Again handlar om att försöka personifiera intensiteten och rusningen av livets överdrifter. Acceptera det oundvikliga i det och hatet i att vara tråkig. Det är en av de sista låtarna jag skrev för det nya albumet, som idisslade om mina tonår.”

Sea Girls

Kända för sina häftiga, svettdränkta liveshower är Sea Girls ett av de mest spännande banden som dykt upp på indierock scenen på senare tid. De har höjts till skyarna i hemlandet och arbetat med Grammy-vinnande producenter. Nya albumet säger de är en djupt personlig skiva, där sångaren Henry Camamile återvände till sitt barndomshem i Lincolnshire och tar itu med händelser från sitt förflutna. 

Again Again går i ett rasande tempo och är perfekt uppföljare till förra singeln Sick som jag personligen tyckte var riktigt stark. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.