Again Again talar om självförstörelse, ångest och konsten att förlora vänner. Men ändå lyckas Sea Girls skapa en euforisk popbanger som flyger skyhögt och stegrar konstant till sista refräng.

Nordiska Favoriter

Som Popmuzik tidigare skrivit kommer nästa år det efterlängtade albumet Homesick, men i skrivande stund befinner sig bandet på en utsåld turné som täcker in stora delar av England. Vad passar då bättre än att lägga till ytterligare en låt på set-list och överraska alla fans med upptempo och vild dans. 

Again Again handlar om att försöka personifiera intensiteten och rusningen av livets överdrifter. Acceptera det oundvikliga i det och hatet i att vara tråkig. Det är en av de sista låtarna jag skrev för det nya albumet, som idisslade om mina tonår.”

Sea Girls

Kända för sina häftiga, svettdränkta liveshower är Sea Girls ett av de mest spännande banden som dykt upp på indierock scenen på senare tid. De har höjts till skyarna i hemlandet och arbetat med Grammy-vinnande producenter. Nya albumet säger de är en djupt personlig skiva, där sångaren Henry Camamile återvände till sitt barndomshem i Lincolnshire och tar itu med händelser från sitt förflutna. 

Again Again går i ett rasande tempo och är perfekt uppföljare till förra singeln Sick som jag personligen tyckte var riktigt stark. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.