Det finns många saker i livet som man är trött på i cykler. Lead-sångaren i bandet SEA GIRLS radar upp en hel del som han är trött på i nya singeln Sick. I tillhörande video hör vi Henry Camamile reflektera över livet och långsamt gå in i tristess som tillslut mynnar ut i ett litet utbrott. Extra credd för hur allt är filmat med en snygg live-action artat touch. Scenerierna är även de autentiska och den dimmiga och skitig lägenheten känns perfekt för ändamålet.  

POPMUZIK LOVER 2

”Det var mycket viktigt att den här videon kändes verklig och inte avvek från de avsedda känslorna av frustration jag kände i mitt liv när den här låten skrevs”

SEA GIRLS

Nästa år släpps albumet Homesick som kommer fortsätta på temat av att dela med sig av sina mörkaste stunder. Dock lovar gruppen att samlingen låtar även skänker hopp och ger en känsla av att vara fri och tacksam för att man tagit sig igenom just mörker. Med månader kvar tills plattan anländer har redan den omfattande turnén sålt slut på flertalet ställen. Kanske inte så förvånande eftersom SEA GIRLS överbryggar gapet mellan pop-melodier och rock. Nya låten är inget undantag och den krispiga organiska produktionen passar sig lika bra på radio som en skitig festivalscen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011