Det finns många saker i livet som man är trött på i cykler. Lead-sångaren i bandet SEA GIRLS radar upp en hel del som han är trött på i nya singeln Sick. I tillhörande video hör vi Henry Camamile reflektera över livet och långsamt gå in i tristess som tillslut mynnar ut i ett litet utbrott. Extra credd för hur allt är filmat med en snygg live-action artat touch. Scenerierna är även de autentiska och den dimmiga och skitig lägenheten känns perfekt för ändamålet.  

Nordiska Favoriter

”Det var mycket viktigt att den här videon kändes verklig och inte avvek från de avsedda känslorna av frustration jag kände i mitt liv när den här låten skrevs”

SEA GIRLS

Nästa år släpps albumet Homesick som kommer fortsätta på temat av att dela med sig av sina mörkaste stunder. Dock lovar gruppen att samlingen låtar även skänker hopp och ger en känsla av att vara fri och tacksam för att man tagit sig igenom just mörker. Med månader kvar tills plattan anländer har redan den omfattande turnén sålt slut på flertalet ställen. Kanske inte så förvånande eftersom SEA GIRLS överbryggar gapet mellan pop-melodier och rock. Nya låten är inget undantag och den krispiga organiska produktionen passar sig lika bra på radio som en skitig festivalscen. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.