Det finns många saker i livet som man är trött på i cykler. Lead-sångaren i bandet SEA GIRLS radar upp en hel del som han är trött på i nya singeln Sick. I tillhörande video hör vi Henry Camamile reflektera över livet och långsamt gå in i tristess som tillslut mynnar ut i ett litet utbrott. Extra credd för hur allt är filmat med en snygg live-action artat touch. Scenerierna är även de autentiska och den dimmiga och skitig lägenheten känns perfekt för ändamålet.  

”Det var mycket viktigt att den här videon kändes verklig och inte avvek från de avsedda känslorna av frustration jag kände i mitt liv när den här låten skrevs”

SEA GIRLS

Nästa år släpps albumet Homesick som kommer fortsätta på temat av att dela med sig av sina mörkaste stunder. Dock lovar gruppen att samlingen låtar även skänker hopp och ger en känsla av att vara fri och tacksam för att man tagit sig igenom just mörker. Med månader kvar tills plattan anländer har redan den omfattande turnén sålt slut på flertalet ställen. Kanske inte så förvånande eftersom SEA GIRLS överbryggar gapet mellan pop-melodier och rock. Nya låten är inget undantag och den krispiga organiska produktionen passar sig lika bra på radio som en skitig festivalscen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.